CNC marás, CNC megmunkálás kedvező árakon!

Kérdés esetén keressenek minket elérhetőségünkön, ajánlatkérés esetén vegyék fel velünk a kapcsolatot! CNC marás, CNC megmunkálás országosan!

MI AZ A CNC MARÁS?

A CNC marás egy különleges gyártási eljárás, amelyet számítógépes vezérlésű (CNC) gépekkel végeznek. A CNC marás során a gép egy forgácsoló eszközt, például egy fúró vagy vésőt használva eltávolítja a felesleges anyagot egy munkadarab felületéről, hogy kívánt alakot, méretet és felületi minőséget érjen el.

A CNC maratás szabályosan egy- vagy többélű forgácsoló szerszámmal végzett forgácsoló eljárás. A forgó főmozgást mindig a marószerszám, az előtoló mellékmozgást vagy a munkadarab, vagy a szerszám végzi. A CNC marásnak két alapeljárása van: a palástmarás és a homlokmarás.

A CNC marás rendkívül pontosságot és ismételhetőséget tesz lehetővé, mivel a gép pontosan követi a tervezett útvonalat és paramétereket. Ezáltal bonyolult formákat, részleteket és mintákat lehet létrehozni nagyobb pontossággal és hatékonysággal, mint a hagyományos kézi marás vagy más mechanikus eljárások esetén.

CNC megmunkálással fémes anyagok és műanyag (plexi) anyagok is megmunkálhatóak, alumínium szendvicspanel, tömör alumínium lemez, rézlemez, illetve tábla anyag.

Bármilyen kérdése felmerül, vagy árajánlatot szeretne kérni, állunk szíves rendelkezésére:

CNC marás, megmunkálás Budapesten! Kedvező árak országosan is!

cnc marás
cnc marás
Alumínium marás

Miért válassza a mi cégünket?

A CNC marás egy olyan gyártási kivitelezés, amely során az előzetesen leprogramozott számítógépes szoftver figyelemmel követi a gyári berendezések és gépek mozgását. A folyamat számos komplex berendezés vezérlésére alkalmazható, egészen a csiszolóktól és az esztergálásig. A CNC megmunkálás alkalmazásával a három dimenziós vágási kivitelezések egyetlen sorozat által elvégezhetővé válnak.

Azonban ezek a folyamatok komoly szaktudást, megfelelő gépparkot és több évtizedes tapasztalatot igényelnek. A digitális technológiák és a CNC marógépek rengeteg olyan problémát képesek orvosolni, melyek előzetesen nem kivitelezhetők. Ez a technológia a munkafolyamatokat olyan módon veszi figyelembe, amely jelentősen hatékonyabb bármely egyéb eljáráshoz viszonyítva.

Mondjuk egy CNC marógép hiányában a fém vágása autóalkatrészek vagy esetleg a repülőgép alkatrészek tekintetében jelentősen veszélyesebb lenne. Számítógépes programok segítségével nagyfelbontással rendelkező terveket vagyunk képesek létrehozni, melyek egyszerűen koordinátákká átalakíthatók. Ez a kivitelezés tovább csökkenti a prototípusok gyártása során keletkező további költségeket.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy árajánlatot szeretne kérni, cégünk szívesen áll az Ön rendelkezésére!

Kedvező árak Budapesten és országosan is!Kérjen ajánlatot most!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk az elképzeléseiről

 

CNC Megmunkálás és marás árak felől érdekelődjön elérhetőségeinken!

Milyen folyamatokat tartalmaz a CNC marás, megmunkálás?

A CNC megmunkálás egy olyan gyártási folyamat, amely folyamán az előzetesen programozott számítógépes szoftver a gyári eszközök és gépek mozgását követi. A folyamat rengeteg komplex gép irányítására alkalmazható, akár a csiszolóktól egészen az esztergálásig. A CNC megmunkálás folyamatával a háromdimenziós vágási folyamatok egyetlen sorozattal kivitelezhetők. Alkatrészgyártás, Alumínium megmunkálás itt!

Maga a CNC forgácsolás folyamat kifejezése a számítógépes numerikus vezérlés rövidítéseként felel meg. Ennek segítségével felülírja a kéz általi vezérlés korlátait, amely során a kezelőknek elengedhetetlen, hogy a megmunkáló szerszámok parancssorait karokkal, gombokkal vagy kerekekkel legyenek képesek irányítani és vezetni. A felhasználó részére a CNC rendszere hasonló lehet egy folyamatos számítógép összetevőre, azonban a megmunkálás során alkalmazott szoftverprogramok és konzolok megkülönböztetik a számítás minden egyéb formájától. Fémmegmunkálás, szerszámgyártás, itt!

CNC marás
CNC marás Budapest, CNC megmunkálás Budapest

Hogyan zajlik profi cégünkkel a CNC marás, CNC megmunkálás folyamata?

A CNC marás egy olyan fémmegmunkálási munkafolyamat, amely az anyagot a szerszám forgó mozgásával választja le a munkadarabról a megmunkálás folyamán. Ez a CNC technológia is egy vagy több tengelyen megy végbe, ahol forgó főmozgást minden esetben a marószerszám, az előtoló mellékmozgást vagy a munkadarab, vagy a szerszám hajtja végre. A fúrással ellentétben, a marás folyamán a szerszám nem a forgási tengely mentén fog haladni.

Az egyedi alkatrészek gyártása folyamán a CNC megmunkálás a leggyakrabban alkalmazott és legnépszerűbb eljárás. Ennek a technológiának a segítségével nem csupán plexi, hanem fémes anyagok is megmunkálhatóak. Ilyen anyagok például az alumínium szendvicspanel, tömör alumíniumlemez, vagy tábla, rézlemez, valamint ezek mellett még a táblaanyag is. Éppen ebből adódóan különleges homlokzati elemek, exkluzív világító betűk és más nagyméretű reklámeszközök kialakításához is használhatóak.

A gépekhez tartozik egy 4. forgató tengely. Ez a tengely teszi számunkra lehetővé a térbeli modellek, forgástestek megmunkálását. Ennek köszönhetően a legkülönfélébb alakzatokat is ki tudjuk marni az adott dekorációs anyagból. Mindezt ráadásul egy teljes mértékben automatizált folyamat, ebből adódóan garantált a nagyfokú precizitás és pontosság.

Kérjen ajánlatot most!

Miért fontos a profi géppark a CNC marás és megmunkálás során?

Professzionális gépparkunkban megtalálható az összes szükséges CNC megmunkáló gép. Ennek köszönhetően az ügyfeleink által kért feladatokat is gyorsan és precízen tudjuk kivitelezni. Persze, az adott munkadarab és a kívánt alkatrész bonyolultságától függ, hogy épp melyik megmunkáló gépünk fogja végezni a marást. Szerencsére több korszerű gépezet is csapatunk rendelkezésére áll ebből a típusból. A legnevesebb gyártók csúcsgépei biztosítják csapatunk számára azt a minőséget, amelyet minden marást követően mi is és partnereink is elvárnak. Mind az alkatrészek gyártása, mind pedig a szerszámok gyártása folyamán alkalmazzuk ezt a fajta megmunkálási folyamatot.

A marás precíz és pontos kivitelezést megkövetelő technológia és nagyfokú odafigyelést igénylő folyamat. Éppen ebből adódóan megbízható, korszerű marógépeinkkel plexi és egyéb, a reklámszakmában használatos dekorációs anyagokat hatalmas pontossággal tudunk megmunkálni. Ez a pontosság lehetővé teszi olyan műszaki eszközök kivitelezését is, mint a különböző orvosi berendezések.

A legjobb alapanyagokból, a legkorszerűbb technológiákat felhasználva dolgozik csapatunk. Ez biztosítja a költséghatékony és gyors munkát és az első osztályú minőséget. Ha pedig mindez nem elég, saját fejlesztéseinkkel biztosítjuk a projektekhez azt a pluszt, amely különlegessé teszi cégünket. Rengeteg díjnyertes munkánk és a legnagyobb világmárkákat tömörítő partnereink elégedettsége is bizonyítja, hogy jó úton járunk.