Alkatrészgyártás Budapesten és országosan!

Alkatrészgyártás Budapesten és országosan a legjobb árakon!

AZ ALKATRÉSZGYÁRTÁS FOLYAMATAI

Alkatrészgyártás Budapesten magas szinten az üzemünkben!  A modern gépparkunknak köszönhetően bonyolult alkatrészeket is magas színvonalon tudunk gyártani. CNC forgácsolással biztosítjuk az alkatrészek pontosságát.

Műszaki rajz vagy modell alapján egyedi alkatrészek elkészítése maximális pontossággal és mérési jegyzőkönyvvel.

 • alkatrészek tervezése és előállítása nyers alapanyagokból,
 • egyedi mechanikus szerkezeti megoldásokkal ellátott alkatrészek készítése,
 • autó-motor alkatrészek fémes mechanikáinak készítése,
 • gyűrűk, tengelyek, fogaskerekek, csapágyas forgórészek készítése

A teljes gyártási folyamatot biztosítjuk ügyfeleink számára, az alapanyag beszerzésétől kezdve a késztermékek kiszállításáig.

 

 • Autóipari alkatrészek gyártása
 • Lakatosipari alkatrészek gyártása
 • Vasúti gépalkatrész
 • Épület gépészeti alkatrészek
 • Elektronikai alkatrészek
 • Pneumatikus alkatrészek
 • Hidraulikus bekötő és csatlakozó alkatrészek
 • Gyártó gépek alkatrészgyártása

Gépparkunknak köszönhetően magas színvonalon precíz és minőségi munkát nyújtunk az alkatrészgyártás területén.

Tapasztalt kollégák, profi géppark
Alkatrészgyártás a legjobb árakon

Tekintse meg, milyen technológiával dolgozunk

 Tervezéstől a gyártásig!

Alkatrészgyártás esetében cégünk komplex szolgáltatást biztosít ügyfeleink számára az alkatrészek tervezéstől a prototípus készítésen át a szériagyártásig. Üzemünk területén kivitelezzük a legjobb minőségű szerszámokkal és CNC technológiával az alkatrészek tervezését és gyártását. Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk, hiszen ez magában foglalja a tanácsadást, tervezést, prototípust, és a gyártást is.

Magas színvonalon vállalunk minden olyan alkatrészek gyártásával kapcsolatos feladatot, a tervezéstől a kivitelezésig, igény szerint, innovatív eszközökkel, csapattal és megoldásokkal!
Annak érdekében, hogy biztonsággal elkerülhesse a pénz és időigényes többkörös alkatrészek módosítási folyamatait, bízza csapatunkra a megoldandó szakmai folyamatot a precíz tervezéstől a magas minőségű fejlesztésen át az optimalizált és letesztelt, pontos kivitelezésig! CNC marás, szerszámgyártás,   Alumínium megmunkálás, fémmegmunkálás!

 

Alkatrészgyártás árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

alkatrészgyártás
alkatrészgyártó berendezések

Hogyan zajlik cégünkkel az alkatrészgyártás kivitelezése?

Az alkatrészgyártás vállalatunk egyik kiemelt tevékenységi területe. Több évtizede sikeresen működő vállalkozásként rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a különféle alkatrészek gyártásában. Ide sorolva a munkagép alkatrész és a gépalkatrész gyártását. Munkatársaink azért tevékenykednek, hogy teljes körű szakértelemmel és maximális megbízhatósággal biztosíthassuk ügyfeleink elégedettségét. Rengeteg szaktudással vállaljuk bármilyen fém alkatrész gyártását és az egyedi alkatrészgyártást is. Lehet szó akár egyedi alkatrészekről, vagy szériagyártásáról.

Az alkatrészek kivitelezése egy technológiai, megmunkálási lánc, amely során a darabok az üzem szinte minden szerszámgépes állomásán átesnek egy egy munkafolyamaton. Kivitelezünk egyedi vagy kis sorozatú alkatrészek forgácsolását, gépalkatrészek gyártását. A gyártás nem csak a forgácsolást tartalmazza, hanem emellett magában foglalja a vevői igény felmérésétől a mérnöki számításokon, tanácsadáson keresztül a komplett dokumentációt is.

Cégünk célja, hogy a szerszámgyártás területén a mindenkori piac kiváló minőségű, elismert szereplője lehessünk. Átfogó tapasztalatunkat a megrendeléstől a szerszám, alkatrész gyártásig az elégedett vevőink igazolják. Ezáltal elismerve modern és teljesítő képes cégünket. Mint fejlődő és specializált vállalkozás, lehetőségünk adódik arra is, hogy a vevőink személyes igényeit kielégítő alternatívákat kínáljunk fel. Ezek pedig lehetővé teszik a gyártás gazdaságos tervezését, ebből adódóan csökkentve a költségeket.

Miért válasszon minket?

Cégünk sahát felelősségének tekinti az ügyfeleinkkel való, kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítását. Cégünk vezetése és összes munkatársa elkötelezett, hogy minden munkánk hibátlan és versenyképes teljesítésével biztosítsa a jelenlegi, és jövőbeni üzleti partnereink elégedettségét. Annak érdekében, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek lehessenek, elkötelezettek vagyunk tevékenységünk folyamatos fejlesztését illetően.

Célunknak tekintjük a folyamatos fejlesztést eszközparkunk, és az általunk kialakított technológiai folyamatok tekintetében is. Az egyik legfontosabb szempontunk, hogy tevékenységünkkel hosszú távon elnyerjük ügyfeleink elégedettségét. Az alkatrészgyártás, ezen belül is az egyedi alkatrészek gyártása célja a késztermékek előállítása. Ez a szolgáltatásunk végleges végeredménye.

Az egyedi alkatrészgyártás egy olyan meglehetősen komplex folyamat, amely egy munkadarab változásait végig viszi az elő gyártmánytól egészen a végtermékig, a beszerelésre kész termékig. A kivitelezése egy roppant bonyolult folyamat. Viszont ügyfeleink végett cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik a magas minőségű gyártás, a minőségbiztosítás és a szállítási határidők betartása területén is. Kollégáink szakmai felkészültsége és szigorú minőség ellenőrzésünk biztosítja azt, hogy magas minőségben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Társaságunk neve egyben garanciát jelentsen azok részére, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat.