CNC FORGÁCSOLÁS, CNC FORGÁCSOLÁS ÁRAK KEDVEZŐEN ORSZÁGOSAN!

Kérdés esetén keressen minket az alábbi telefonszámon vagy kérjen ajánlatot emailben! CNC Forgácsolás árak kedvezően!

CNC FORGÁCSOLÁS, CNC FORGÁCSOLÁS BUDAPEST, CNC FORGÁCSOLÁS ÁRAK KEDVEZŐEN!

Cnc Forgácsolás
Forgácsolás

CNC forgácsolás Budapest új, hagyományos és CNC forgácsoló gépeinken nagy pontossággal, kiváló minőségben, az alkatrészgyártást megrendelő igényeihez igazodva, rövid átfutási idővel történik. Forgácsoló üzemünk vállal CNC marás bérmunkákat és egyedi alkatrészek elkészítését is. CNC forgácsolás Budapest és országosan is! Kedvező CNC forgácsolás árak!

Esztergálás

Az esztergálás forgástestek megmunkálására való forgácsolási módszer. A munkadarabok tengelyek, perselyek, hüvelyek és tárcsák, vagy ezekhez hasonló alakú munkadarabok lehetnek. Az esztergálás egyélű szerszámmal történik. Esztergáláskor a munkadarab forgómozgást, a szerszám előtoló mozgást végez.

Marás

Egy- vagy több élű forgácsoló szerszámmal végzett forgácsolási módszer. A forgó főmozgást mindig a marószerszám, az előtoló mellékmozgást vagy a munkaasztalra rögzített munkadarab, vagy a szerszám végzi.

Köszörülés

A köszörülés szabálytalan élgeometriájú szerszámmal végzett forgácsolási művelet, amelynél mindig a szerszám végzi a forgó főmozgást. A köszörüléssel nagy pontosságú, sima felületeket lehet előállítani. Főleg befejező megmunkálás, mely művelet palástfelületre, furatokba illetve síkfelületre alkalmazható.

CNC Forgácsolás Budapest, CNC forgácsolás árak kedvezően országosan, több évtizedes tapasztalattal!

Kedvező CNC forgácsolás árak, CNC forgácsolás Budapest és országosan!

CNC forgácsolás – Professzionális, szakszerű munkavégzés!

A CNC forgácsolása során gyártóüzemünk területén a legmodernebb CNC gépek állnak profi szakembereink rendelkezésére, hogy megfelelően tudjuk teljesíteni ügyfeleink prototípus megbízásait vagy egyedi, kis, közepes és nagy szériás forgácsolási megbízásait.

Cégünk pontosan jól tudja, hogy bármely géppark pontosan ugyan annyira igényli a folyamatos fejlesztést, ahogy munkatársaink is rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken.

CNC forgácsolás Budapest területén! CNC forgácsolás árak kedvezően!

A folyamatos fejlesztéseinknek hála, amely a technológiai területet illeti, már hosszú évek óta olyan CNC gépekkel végezzük a munkánkat, amelyek hálózatba köthetőek, ezért az adatokat egy központi adatbázisba továbbítják, ezzel megkönnyítve és meggyorsítva munkánkat. Szerszámgyártás itt!

CNC forgácsolás során keletkezett alkatrészek szükséges vagy igény esetén csiszolhatók, köszörülhetők, hő kezelhetőek és felület kezelhetőek partnereink által. Magasan és szakszerűen képzett CNC programozóink és nagy tapasztalttal rendelkező, szakképzett munkatársaink állnak rendelkezésre a CNC marás során, hogy megvalósíthassuk ügyfeleink minden igényét. Alkatrészgyártás, fémmegmunkálás, forgácsolás itt!

 

CNC forgácsolás Budapest, CNC forgácsolás árak kedvezően egész évben!