CNC forgácsolás kedvező árakon Budapesten és országosan!

Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen ajánlatot emailben! CNC Forgácsolás árak kedvezően!

CNC FORGÁCSOLÁS

CNC forgácsolás Budapest új, hagyományos és CNC forgácsoló gépeink en nagy pontossággal, kiváló minőségben, az alkatrészgyártást megrendelő igényeihez igazodva, rövid átfutási idővel történik. Forgácsoló üzemünk vállal CNC marás bérmunkákat és egyedi alkatrészek elkészítését is. CNC forgácsolás Budapest és országosan is! Kedvező CNC forgácsolás árak!

Esztergálás

Az esztergálás forgástestek megmunkálására való forgácsolási módszer. A munkadarabok tengelyek, perselyek, hüvelyek és tárcsák, vagy ezekhez hasonló alakú munkadarabok lehetnek. Az esztergálás egyélű szerszámmal történik. Esztergáláskor a munkadarab forgómozgást, a szerszám előtoló mozgást végez.

Marás

Egy- vagy több élű forgácsoló szerszámmal végzett forgácsolási módszer. A forgó főmozgást mindig a marószerszám, az előtoló mellékmozgást vagy a munkaasztalra rögzített munkadarab, vagy a szerszám végzi.

Köszörülés

A köszörülés szabálytalan élgeometriájú szerszámmal végzett forgácsolási művelet, amelynél mindig a szerszám végzi a forgó főmozgást. A köszörüléssel nagy pontosságú, sima felületeket lehet előállítani. Főleg befejező megmunkálás, mely művelet palástfelületre, furatokba illetve síkfelületre alkalmazható.

CNC Forgácsolás Budapest, CNC forgácsolás árak kedvezően országosan, több évtizedes tapasztalattal!

CNC forgácsolás Budapesten kedvező árakon
CNC forgácsolás

Professzionális, szakszerű munkavégzés!

A CNC forgácsolása során gyártóüzemünk területén a legmodernebb CNC gépek állnak profi szakembereink rendelkezésére, hogy megfelelően tudjuk teljesíteni ügyfeleink prototípus megbízásait vagy egyedi, kis, közepes és nagy szériás forgácsolási megbízásait.

Cégünk pontosan jól tudja, hogy bármely géppark pontosan ugyan annyira igényli a folyamatos fejlesztést, ahogy munkatársaink is rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken.

A folyamatos fejlesztéseinknek hála, amely a technológiai területet illeti, már hosszú évek óta olyan CNC gépekkel végezzük a munkánkat, amelyek hálózatba köthetőek, ezért az adatokat egy központi adatbázisba továbbítják, ezzel megkönnyítve és meggyorsítva munkánkat. Szerszámgyártás itt!

CNC forgácsolás során keletkezett alkatrészek szükséges vagy igény esetén csiszolhatók, köszörülhetők, hő kezelhetőek és felület kezelhetőek partnereink által. Magasan és szakszerűen képzett CNC programozóink és nagy tapasztalttal rendelkező, szakképzett munkatársaink állnak rendelkezésre a CNC marás során, hogy megvalósíthassuk ügyfeleink minden igényét. Alkatrészgyártás, fémmegmunkálás, forgácsolás itt!

 

A megmunkálás folyamata
Kedvező árak

Hogyan zajlik profi cégünkkel a CNC forgácsolás folyamata?

A digitális technológiák és a CNC marógépek rengeteg olyan problémát tudnak orvosolni, amelyek előzetesen nem voltak megoldhatók. A technológia a munkafolyamatot olyan módon közelíti meg, amely lényegesen hatékonyabb bármely egyéb folyamatnál. Mondjuk egy CNC forgácsoló nélkül a fém vágása autóalkatrészek vagy akár a repülőgép alkatrészek esetében nagyon kockázatos lenne. Számítógépes programok segítségével nagyfelbontású terveket tudunk létrehozni, amelyek könnyedén átalakíthatók koordinátákká. Ez a folyamat továbbá csökkenti a prototípusok gyártása folyamán keletkezhető többlet költségeket.

Az ipar és a kereskedelemi szektor gyártási partnereiként a legújabb technológiát alkalmazzuk bármilyen fajta munkadarab előállításához, a prototípusoktól egészen az alkatrészekig. CNC forgácsológépeinkkel különféle anyagokat dolgozunk fel az ügyfeleink elképzeléseinek megfelelően.

A legfőbb fókuszát az összetett, precíziósan esztergált és mart alkatrészek gyártására helyezzük. Lehet szó akár egyedi darabról, akár szériáról a forgácsolásra és feldolgozásra professzionális gépek állnak cégünk rendelkezésére. Magasan képzett CNC szakembereink és tapasztalt, szakképzett munkatársaink állnak rendelkezésre a legújabb CNC munkaállomásokkal, hogy megvalósíthassuk ügyfeleink bármilyen elképzelését.

Mit nyújt Önnek cégünk a CNC forgácsolás során?

Cégünk több évtizede magas színvonalon teljesíti a megbízásokat. Lehet szó prototípusról, szériáról vagy akár forgácsoló és marás munkafolyamatokat igénylő sorozatgyártásról. Modern telephelyünkön végezzük az egyedi, kis és közepes szériás feladatokat, több évtizedes gyakorlattal a CNC forgácsolás, a CNC marás és az alumínium megmunkálás területein egyaránt.

A gyártóüzemünkben a legmodernebb CNC gépek állnak rendelkezésünkre, hogy véghez vihessük ügyfeleink megbízásait akár egyedi, kis, közepes és nagy szériás forgácsolási megkereséseit. Csapatunk pontosan tisztában van azzal, hogy a gépparkunk éppen úgy igényli a folyamatos fejlesztést, ahogy csapatunk is rendszeresen vesz részt továbbképzésen. A folyamatos fejlesztéseinkből adódóan, amely a technológiai területet illeti, már évek óta olyan CNC gépekkel tevékenykedünk, amelyek hálózatba köthetőek, ezért az adatokat egy központi adatbázisba továbbítják.

Örömmel lesz cégünk az Ön partnere minden innovatív és precíz megbízás teljesítésében! Cégünk szolgáltatja a legjobb környezetet az Ön igényeinek teljesítéséhez, legyen az egyszerű vagy összetett, egyedi, akár nagy szériás CNC forgácsolás folyamata. Tudassa cégünkkel igényeit, csapatunk pedig a minőségi követelményeknek megfelelő és költséghatékony megoldásokat talál majd. Az iparágon belül szerzett kiemelkedő, több évtizedes tapasztalattal bármilyen alkatrészt, prototípust, formát és munkadarabot is előállíthatunk különféle mennyiségben.

Kérjen ajánlatot most!